fbpx

Plats: Botkyrka-, Huddinge-, Södertälje- & Salems Kommun

Servicetekniker

Är du en ansvarsfull person som värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder? Bor du i Botkyrka-, Huddinge-, Södertälje eller Salems kommun? Då kanske du är den vi söker!

Om tjänsten

Vi söker servicetekniker för arbete med de flesta av AKONOs tjänster, vilket gör att arbetet kan bli flexibelt och utvecklande för rätt person. Du utgår hemifrån med besök till företag och privatpersoner inom distriktet. 

Vi är ett familjeföretag med stora ambitioner att växa med kvalité. Vi kan erbjuda ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Akono har fokus att ha 100% nöjda kunder och vår vision är att vara bäst när det gäller servicegrad till kund både innan, under och efter vårt besök.

Tjänsten är placerad primärt i sydvästra Stockholm med omnejd. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?

Du är en serviceinriktad, social och självgående person med en god samarbetsförmåga och en hög arbetskapacitet. Du är en ansvarsfull person som värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder. Kundbemötandet och förmågan att utgå från kundens behov är något som vi värdesätter över allt annat. Det är viktigt att du har ordentlig erfarenhet av serviceyrke i någon form.

Du hanterar svenska språket mycket väl i både tal och skrift och framför allt du gillar att arbeta med människor omkring dig. Du gillar att kunna påverka din egen lön genom att göra ett bra jobb och se möjligheter.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande: Servicetekniker 1-2 års erfarenhet

Språk

Krav: Svenska
Meriterande: Engelska

Körkort

Krav: B

Känner du att du har vad som krävs för den här rollen? Skicka in din ansökan samt CV i kontakformuläret nedan!

Ansökan

Servicetekniker

Plats: Botkyrka-, Huddinge-, Södertälje- & Salems kommun

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning