fbpx

Plats: Stockholm med omnejd

OVK-Besiktningsman

Är du en ansvarsfull person som värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder? Bor du i Stockholmstrakten? Då kanske du är den vi söker!

Om oss

Akono är ett företag med stora ambitioner att växa med kvalité som fokus.
Vi har hjälpt tiotusentals svenska fastighetsägare med allt från ventilation, OVK, värmepumpar, fuktinspektioner och andra fastighetstjänster. Akono har fokus på att ha 100% nöjda kunder och vår vision är att vara bäst när det gäller servicegrad till kund både innan, under och efter vårt besök.

Vi kan erbjuda en utvecklande roll att växa i för rätt person.

Om tjänsten

I rollen som OVK-besiktningsman kommer du  att besöka fastighetsägare och utföra arbeten inom främst Stockholmsregionen men planerade arbetsresor inom Sverige kan även förekomma. När du besöker våra kunder kommer du att utföra OVK-besiktningar, arbete med ventilationsrengöring, luftflödesmätning samt injustering och ansvara för att varje uppdrag utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. 

Då vi ständigt expanderar finns det goda utvecklingsmöjligheter i bolaget. Vi ser därför gärna att du har viss erfarenhet av ledarskap så att du kan växa i din roll och vidareutveckla företagets OVK-affär. Hos oss får du chansen att lägga grunden och vara med att bygga upp bolaget.

Vem är du?

Du är en serviceinriktad, social och självgående person med en god samarbetsförmåga och ett intresse för teknik. Förutom det tycker du om att utmanas och utvecklas i din roll och driva ditt eget arbete framåt. Med dina tidigare ledarskapserfarenheter vill du ta ett övergripande ansvar. Du gillar att träffa kunder vare sig det är på hemmaplan i Stockholm eller på en resa till andra orter i Sverige.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav: 2+ års erfarenhet av att arbeta med ventilation
Krav: Tidigare erfarenhet av OVK

Språk

Krav: Svenska
Meriterande: Engelska

Körkort

Krav: B

Känner du att du har vad som krävs för den här rollen? Skicka in din ansökan samt CV i kontakformuläret nedan!

Ansökan

OVK-Besiktningsman

Plats: Stockholm med omnejd

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning